Κυκλοφόρησε το πρώτο jailbreak στο ios 10.1/10.1.1

2
Επιτέλους είναι πραγματικότητα και το πρώτο jailbreak είναι διαθέσιμο σε όλους από τον qwertyoruiop όπως μας είχε υποσχεθεί. 

Προσοχή όμως το νέο jailbreak μπορεί να δόθηκε σε όλους όμως κρύβει πολλούς κινδύνους καθώς είναι σε δοκιμαστική μορφή ακόμη και καλό είναι να το αποφύγουν όσοι δεν γνωρίζουν τι κάνουν.
Και αυτό έχει την μορφή μιας εφαρμογής IPA και θα πρέπει να εγκατασταθεί με το εργαλειο του Jay Freeman (saurik) Cydia Impactor που και αυτό αναβαθμίστηκε πριν λίγο στην έκδοση 0.9.35 για το σκοπό αυτό.


Στο νέο εργαλείο δεν λειτουργεί προς το παρόν το Cydia substrate και αναμένεται σε λίγες ώρες η δεύτερη έκδοση που θα είναι και πιο ολοκληρωμένη σύμφωνα με τους προγραμματιστές.
Για να κάνετε jailbreak θα πρέπει να τρέξετε το  Cydia Impactor και βάζοντας τα δικά σας πιστοποιητικά να τρέχετε την εφαρμογή του jailbreak.
Πατήστε σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω συνδέσμους για να το κατεβάσετε όσοι ενδιαφέρεστε.



Update 1: Στην 3η έκδοση είναι σταθερότερος ο cydia και υπάρχουν πολλές άλλες διορθώσεις.Κατεβάστε το από τους συνδέσμους πιο κάτω
 
 
 
 
 
 
mirror (my own) - mirror (saurik cdn) - mirror (jonseals) - mirror (haifisch)
 
 
 
 Download Cydia Impactor 0.9.35 (December 21, 2016) 
for Mac OS X, Windows, Linux (32-bit), or Linux (64-bit). 
 
 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Πως μπορώ να κάνω downdrade από ios 10.2 σε 10.1.1 σε iPhone 7 plus; έχω κρατήσει τα SHSH. Υπάρχει η δυνατότητα; ή όχι πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γίνετε πλέον μονο στο 10.2 μπορείς να πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !