Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αναβαθμίστηκε το εργαλείο των προγραμματιστών του jailbreak για το ios 10

Πάει καιρός που έχουμε να μάθουμε νέα για ένα καινούργιο jailbreak αλλά οι προγραμματιστές ψάχνουν τρόπους γιατί όχι και για ένα νέο τρόπο που θα μας επιτρέψει να τρέχουμε εφαρμογές jailbreak.  .....

Έτσι τα ευχάριστα νέα έρχονται από μια νέα ενημέρωση του εργαλείου "Theos" που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να δημιουργήσουν τα tweak και τα προγράμματα που τρέχουν στο υπόστρωμα (Substrate).
Η νέα ενημέρωση επιτρέπει στους προγραμματιστές να φτιάξουν εφαρμογές που μπορούν να τρέχουν στο ios 10 και χρησιμοποιεί τα πιστοποιητικά της Apple.
Βέβαια σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι ένα jailbreak αλλά είναι ένα πρώτο βήμα που βλέπουμε οι υπόλοιποι πως κάτι κινείται.
Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε και εσείς με την δημιουργία tweaks τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια