Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στολίστε με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια το σπίτι σας που θα εντυπωσιάσουν όλους και χειριστείτε τα από το iphone σας

Θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας με τέτοιον τρόπο ώστε όλοι να συζητούν θετικά για αυτό και να τους εντυπωσιάσετε. 

Τότε για εσάς είναι η επιλογή APPLights όπου θα βρείτε εκπληκτικά πολύχρωμα λαμπάκια σε πολλά σχέδια και οι δυνατότητες τους δεν σταματούν εδώ.
Τα λαμπάκια συνδέονται μέσα από την εφαρμογή της εταιρίας για ios συσκευές, με το iphone σας και μπορείτε να τα κλείνετε να τα ανοίγετε να επιλέγετε μέσα από 140 διαφορετικά εφέ, να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει να αλλάζετε τα χρώματα τους και πολλές ακόμη επιλογές που μπορείτε να δείτε στο video πιο κάτω.
Η εταιρία αποφάσισε και δίνει σε προσφορά από 59 μόνο 29 δολάρια σε τέσσερις επιλογές και με δωρεάν μεταφορικά στο σύνδεσμο εδώ.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια