Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στολίστε με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και χιόνι το iphone σας (widget)

Θέλετε να φτιάξει η διάθεση σας και να εντυπωσιάσετε με μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο iphone σας? ...

Τότε σας έχω την λύση αρκεί να έχετε jailbreak την συσκευή σας.
Πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο widget που θα προσθέσει περιμετρικά της οθόνης πολύχρωμα λαμπάκια που αναβοσβήνουν και χιόνι να πέφτει από ψιλά που αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση σαν να φυσάει ο άνεμος.
Για να το προσαρμόσετε στο iphone σας κατεβάστε και αποσυμπιέστε το στον υπολογιστή σας και ολόκληρο τον φάκελο Xmas Lights and Snow τοποθετήστε τον στην διαδρομή Var/mobile/Library/iwidgets που το τελευταίο (iwidgets) θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.
Προσθέστε το widget όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο πιέζοντας την οθόνη, απολαύστε το και καλές γιορτές να έχουμε.

http://download940.mediafire.com/2z41lpcm11mg/zwajy970cbbq242/Xmas+Lights+and+Snow+%28argonaytis%29.zipΣχόλια