Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το επόμενο iPhone και σε χρώμα κόκκινο λένε οι πληροφορίες

Κάθε χρόνο με την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου iphone η Apple επιλέγει να μας παρουσιάζει και ένα καινούργιο χρωματισμό.

Την αρχή έκανε με το iphone 5S που παρουσιάστηκε σε χρυσό ακολούθησε το iphone 6S σε ροζ χρυσό και φέτος το iphone 7 σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.
Έτσι για το επόμενο iphone η Apple επέλεξε να προσθέσει ένα νέο χρωματισμό, αυτόν του κόκκινου όπως αναφέρουν πηγές από το εσωτερικό του εργοστασίου παραγωγής όπως ισχυρίζεται η σελίδα του Macotakara.
Επίσης πηγές αναφέρουν πως η εμφάνιση του νέου iphone που πιθανός θα λέγεται 8 θα είναι η ίδια με το iphone 7 που κυκλοφορεί τώρα και όχι κατασκευασμένο από γυαλί όπως έλεγαν οι πληροφορίες μέχρι τώρα.
Όλα αυτά βέβαια είναι απλά πληροφορίες καθώς απέχουμε πολύ από την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου τον Σεπτέμβριο του 2017.Σχόλια