Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μετατρέψτε το iphone σας σε Projector με μόνο 12 δολάρια

Σε πολλούς αρέσει να βλέπουν ταινίες μέσα από το iphone τους αλλά η οθόνη του όποιο μοντέλο και αν έχετε πολλές φορές κουράζει τα μάτια αφού το μέγεθος δεν είναι και το ιδανικότερο. 

Τι θα λέγατε να μπορούσατε να μεγεθύνετε την εικόνα μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο?
Με ένα απλό αξεσουάρ που το κόστος του είναι στα 11.99 μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα χωρίς καλώδια η μπαταρίες και λειτουργεί όχι μόνο στα iphone αλλά σε οποιοδήποτε κινητό και να έχετε ανεξάρτητα της οθόνης.
Στα θετικά του είναι ότι μπορεί να διπλωθεί και να το έχετε μαζί σας ακόμη και στα ταξίδια σας.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορείτε να το κάνετε δικό σας στο σύνδεσμο εδώ.Σχόλια