Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Βάλτε Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση στο iphone σας χωρίς jailbreak

Εχθές αναφερθήκαμε στο πως να στολίσετε το iphone σας με Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση για όσους έχουν jailbreak και σήμερα θα αναφερθούμε στις συσκευές που δεν έχουν jailbreak.
Έχω συγκεντρώσει διαφορα Wallpapers για να προσαρμόσετε στην οθόνη κλειδώματος αλλά και εσωτερικά και να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση του με Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Για να κατεβάσετε τις ταπετσαρίες που σας ενδιαφέρουν απλά πατήστε επάνω τους και αποθηκεύστε τις στην συσκευή σας για να τις χρησιμοποιήσετε.
Επίσης συγκέντρωσα έτοιμους ήχους κλήσης που τους κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και κάνετε συγχρονισμό με το itunes στην συσκευή σας.
Ελπίζω να σας αρέσουν και εύχομαι σε όλους καλές γιορτές να έχουμε.

                            Wallpapers
                RingTones


Holidays Coming

Last Christmas Remix

Carol Of Bells

Ho Ho Ho

XRISTOUGENNA 

ChristmasRinger

 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη