Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια εντυπωσιακή άποψη του iphone 8 που δεν απέχει από την πραγματικότητα

Έχουμε διαβάσει τόσα για το επόμενο iphone της Apple που σχεδόν γνωρίζουμε πως θα είναι και τι νέο θα μας φέρει. 


Η Apple παραδοσιακά θέλει τα προϊόντα της να μοιάζουν λειτουργικά μεταξύ τους για αυτό και το ios με το MacOSX δεν απέχουν και πολύ.
Έτσι ένας σχεδιαστής εμπνεύστηκε το iphone 8 με όσα ακούγονται και δημιούργησε ένα σύντομο video που μας το παρουσιάζει.
Στο video διακρίνουμε την ασύρματη φόρτιση την οθόνη που μεγαλώνει από άκρη σε άκρη της συσκευής αλλά και το Touch Bar που γνωρίσαμε πρόσφατα από τα νέα Mac και θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν ενσωματωθεί και στο ios αντιδρώντας από εκεί στις εφαρμογές που έχουμε ανοιχτές.
Κατά τα άλλα στο video το επόμενο iphone έχει ίδιες διαστάσεις και ίσως λιγότερο πάχος από τον προκάτοχο του.
Δείτε το σχετικό video που ακολουθεί...Σχόλια