Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κάπως έτσι θα είναι το iphone 8 μέσα στο 2017

Πρόσφατα στο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας το Weibo διέρρευσε ένα έγγραφο που αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple για το επόμενο iphone. 

Σύμφωνα με το έγγραφο η εταιρία θα κυκλοφορήσει 3 διαφορετικά μοντέλα του iphone 8 με διαφορές στις επιδόσεις και αναφέρονται με την κωδική ονομασία Ferrari.
Και τα τρία μοντέλα θα έχουν τον επεξεργαστή A11 και οθόνη OLED από άκρη σε άκρη της συσκευής με εικονικό πλήκτρο Home αλλά και κουμπιά για τον ήχο.
Οι σχεδιαστές με εφόδιο τις πληροφορίες αυτές σχεδίασαν ένα consept με την εικόνα πιο κάτω σε σύγκριση με το iphone 7 που όπως φαίνεται έχει το ίδιο μέγεθος αλλά τώρα η οθόνη του δείχνει μεγαλύτερη.Σχόλια