Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχεται ο "λευκός όνυχας" iPhone 7 τους επόμενους μήνες?

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν φήμες πως η Apple σκοπεύει να ενημερώσει τα μοντέλα της στο iphone και σημερινές εικόνες που κυκλοφόρησαν έρχονται να δικαιώσουν αυτές τις φήμες. 

Συγκεκριμένα ένας γνωστός μπλόγκερ ο Sonny Dickson ανέβασε ένα video που μας δείχνει το iphone 7 σε άσπρο χρώμα και γυαλιστερό φινίρισμα Jet Black όπως υπάρχει μόνο για το μαύρο μοντέλο σήμερα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν ίσως μέσα στην άνοιξη του 2017 και το "White Onyx" θα είναι διαθέσιμο και στις δυο επιλογές, του iphone 7 του απλού και του iphone 7 plus.Σχόλια