Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iphone 7 διαθέτει μηχανισμό όπως και το Apple Watch για να αποβάλει το νερό

Όλοι μας γνωρίζουμε πως το iphone 7 και το iphone 7 plus είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στο νερό με πιστοποίηση IPX7 που εγγυάται την αντοχή του στο νερό, αν και δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Apple.  ....

Πέρα όμως από την αδιαβροχοποίηση στο σχεδιασμό του διαθέτει και μηχανισμό να αποβάλει το νερό όπως και το Apple Watch κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε.
Ένας ιδιοκτήτης iphone 7 μοιράστηκε την εμπειρία του μαζί μας όταν ακούγοντας μουσική η συσκευή έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά να μην λειτουργεί καθόλου το ηχείο.
Τότε κατέβασε την εφαρμογή Sonic από εδώ όπου πειραματιζόμενος  παρήγαγε ήχους 165 Hz και είδε πως το νερό βγήκε από το εσωτερικό του ηχείου και η συσκευή ξανά άρχισε να λειτουργεί.
Με την εν λόγω εφαρμογή μπορούμε σύροντας την οθόνη να δημιουργήσουμε ήχους σε διάφορες συχνότητες μέχρι και 440Hz.
 Παρόμοια λειτουργία άντλησης νερού υπάρχει και στο Apple Watch δεύτερης γενιάς από το ηχείο του.


Σχόλια