Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Βάλτε ασύρματη φόρτιση στο iPhone σας με μόνο 6 ευρώ

Το 2017 οι φήμες λένε πως η Apple θα κυκλοφορήσει το πρώτο της iphone με ασύρματη φόρτιση για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τα καλώδια. .....

Οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα αυθεντικά καλώδια της Apple που φθείρονται πολύ εύκολα και η αντικατάσταση τους δεν είναι και εύκολη για το κόστος τους.
Έτσι τι θα λέγατε να φορτίζετε ασύρματα το iphone σας οποιοδήποτε μοντέλο και να είναι για να απαλλαγείτε από καλώδια και ταυτόχρονα να προστατέψετε την είσοδο του βύσματος?
Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ μικρό κόστος αφού υπάρχουν διαφορα set με ολοκληρωμένες λύσεις για να φορτίζετε ασύρματα την συσκευή σας όπως αυτή που θα σας δείξω.
Για να αποκτήσει ασύρματη φόρτιση το iphone θα χρειαστείτε μια βάση φόρτισης ένα
Charging Receiver που τοποθετείται στην πλάτη του iphone και μια θήκη που θα το κρύβει στην πλάτη του κινητού και ταυτόχρονα θα το προστατεύει.
Όλα αυτά θα σας κοστίσουν περίπου στα 6 ευρώ (iphone 6/6S/4/5/5S) ανάλογα το μοντέλο αφού για μικρότερα είναι λίγο φθηνότερα.
Η λύση που σας προτείνω περιλαμβάνει μια όμορφη βάση που είναι φωτιζόμενη με LED τον ενισχυτή ασύρματης φόρτισης σε χρώμα άσπρο και μια διάφανη θήκη για το κινητό.
Αν λοιπόν θέλετε να πείτε για πάντα αντίο στα καλώδια κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας πηγαίνοντας στον σύνδεσμο εδώ.Σχόλια