Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως από το ios 9 πηγαίνετε στο ios 6.1.3 σε ένα iphone

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή δημιούργησε ένας προγραμματιστής όπου μας επιτρέπει σε ένα iphone με το ios 9 να μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα το ios 6.1.3 που έχει σταματήσει να υπογράφεται εδώ και πολλά χρόνια. 
Απώτερος σκοπός βέβαια είναι να έχουμε ένα σταθερό jailbreak που στις παλιότερες εκδόσεις δεν είναι Semi όπως στο ios 9.3.3
Οι προϋποθέσεις που μπορεί να λειτουργήσει το εργαλείο "CoolBooter" είναι να έχει μια συσκευή στο ios 9 με επεξεργαστή 32bit και τουλάχιστον ελεύθερο χώρο στα 6GB.
Το εργαλείο CoolBooter για να το χρησιμοποιήσετε απλά θα πρέπει να προσθέσουμε το ρεπό CoolBooter.com και να το κατεβάσουμε όπως φαίνεται στο video πιο κάτω.


Φυσικά αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή του σε κάποια από τις συσκευές σας φροντίστε να είναι κάποια που δεν χρησιμοποιείτε καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει δοκιμαστεί ευρύτερα και υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι να κολλήσετε την συσκευή σας.

Σχόλια