Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το ios 10.2 beta 5 διορθώνει δυο σοβαρά προβλήματα

Εχθές κάπως απρόοπτα από όσο μας έχει συνηθίσει η Apple κυκλοφόρησε το ios 10.2 beta 5 στους προγραμματιστές. .....

Η νέα έκδοση του ios πέρα από κάποιες νέες προσθήκες που έχει και πολλές διορθώσεις συμβατότητας, περιλαμβάνει και δυο πολύ ενδιαφέρουσες διορθώσεις που αφορούν την ασφάλεια της συσκευής.
Συγκεκριμένα η Apple φαίνεται πως διόρθωσε το πρόβλημα που κολλούσε εντελώς η συσκευή με την αναπαραγωγή ενός video που αναφερθήκαμε πρόσφατα αναγκάζοντας την στο τέλος να σβήσει εντελώς.
Επίσης διορθώθηκε ένα πρόβλημα που δημοσιεύτηκε και στο youtube όπου μπορούσε κάποιος αρκεί να γνώριζε τον τηλεφωνικό αριθμό και κάνοντας κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις να αποκτήσει πρόσβαση στις επαφές στις φωτογραφίες και άλλα.
Η τελική έκδοση του ios 10.2 πιθανόν να είναι διαθέσιμη για όλους κοντά στα Χριστούγεννα.


Σχόλια