Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στην έκτη δοκιμαστική έκδοση του ios 10.2 προχώρησε η Apple

Φαίνεται πως εκεί στη Apple βιάζονται να κυκλοφορήσουν το επόμενο λειτουργικό του ios αφού τρεις ημερες μετά την πέμπτη έκδοση της beta 10.2 έδωσε την επόμενη αναβάθμιση. ....

Η beta 6 του 10.2 όπως είναι φυσικό δεν περιλαμβάνει αλλαγές στην εμφάνιση αλλά διορθώσεις σε διαφορα προβλήματα που εντοπίστηκαν.
Η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε είναι η προσθήκη της νέας εφαρμογής "TV" όπου μπορεί να κάποιος να βρει ταινίες από την  Apple, όπως και τα επιπλέον νέα 72  Emoji.
Ταυτόχρονα η αναβάθμιση είναι και για το Apple Watch αλλά και για το Apple TV διαθέσιμα μόνο για τους προγραμματιστές.


Σχόλια