Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προβλήματα δεν επιτρέπουν τις τηλεφωνικές κλήσεις στο ios 10.1.1

Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες το τελευταίο διάστημα στην Apple από χρήστες του iphone αφού μετά το πρόβλημα στην μπαταρία του iphone 6S ένα καινούργιο φαίνεται να παίρνει διαστάσεις. ...


Συγκεκριμένα ένα θέμα που ανοίχτηκε στο forum της Apple αρχίζει να να γεμίζει σελίδες και αφορά ένα πρόβλημα για συσκευές iphone 7 , 6S και 5S όπου σε ανύποπτες στιγμές παγώνει η εφαρμογή του τηλεφώνου και δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν η να δεχθούν τηλεφωνικές κλήσεις.
Η Apple δεν έχει πάρει ακόμη θέση αλλά το παρήγορο είναι πως ήδη ετοιμάζει μια καινούργια έκδοση του ios το 10.2 που ίσος να διορθώσει το πρόβλημα.


Σχόλια