Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Βάλτε τις ειδοποιήσεις του ios 10 στο ios 9

Η επανασχεδίαση των ειδοποιήσεων στο ios 10 είναι αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό που βλέπουμε με την πρώτη ματιά. ....

Αν και εσείς θέλετε να έχετε τις ειδοποιήσεις του ios 10 στο ios 9 τώρα είναι εφικτό με ένα νέο tweak που δημιουργήθηκε.
Πρόκειται για το NotificationsX όπου φέρνει τον σχεδιασμό των νέων ειδοποιήσεων όπως τις σχεδίασε η Apple.
Το tweak είναι διαθέσιμο δωρεάν προς το παρόν αλλά σύντομα όταν κυκλοφορήσει επίσημα θα υπάρχει κάποια χρέωση.
Για να το κατεβάσετε αρκεί να προσθέσετε στις πηγές σας το ρεπό του δημιουργού που είναι το «https://repo.ioscreatix.com» και κατεβάστε το NotificationsX
Νωρίτερα για την ίδια δουλειά είχαμε το tweak Notifications10  με χρέωση στα 0.99 ευρώ αλλά το νέο NotificationsX αγγίζει περισσότερο την πραγματικότητα.Σχόλια