Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

imyfone: Ένα εργαλείο σε προσφορά για να έχετε πάντα καθαρό το iphone - ipad σας

Πέρα από την χωρητικότητα που μειώνεται σε μια συσκευή όταν έχουμε διαφορα άχρηστα αρχεία είναι και ότι γίνετε κατά πολύ βραδύτερο αφού ο επεξεργαστή τους δουλεύει χωρίς να υπάρχει λόγος διαβάζοντας περιττά αρχεία. .....

Έτσι ο καθαρισμός της συσκευής μας είναι πολύ σημαντικός για να έχουμε πάντα μια γρήγορη συσκευή και με περισσότερο χώρο στην διάθεση μας.
Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί το πολύ καλό εργαλείο imyfone για λειτουργικά Mac OSX και Windows φροντίζοντας να μας καθαρίσει την αγαπημένη μας συσκευή.
Θα βρει αυτόματα όλα τα αρχεία είτε πρόκειται για εικόνες μουσική έγγραφα και άλλα για να μην ψάχνετε εσείς.
Το imyfone θα το βρείτε για περιορισμένη διάρκεια στην προσφορά 55% κάτω της τιμής του η στην δωρεάν έκδοση για να το δοκιμάσετε στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια