Πως να εγκαταστήσετε το iFile σε iPhone και iPad με iOS 10 χωρίς jailbreaking

0
Η εφαρμογή IFile είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το jailbreak καθώς μας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθούμε στα άδυτα του λειτουργικού και όχι μόνο, αλλάζοντας η προσθέτοντας αρχεία. .....

Όμως και χωρίς το jailbreak μπορεί να μας φανεί χρήσιμο αφού μπορεί να μην έχουμε πρόσβαση στους φακέλους του λειτουργικού, έχουμε όμως πρόσβαση σε άλλους σημαντικούς όπως των εικόνων, της μουσικής αλλά και άλλες λειτουργίες όπως την αποστολή αρχείων σε mail η την αναπαραγωγή τους.
Έτσι τώρα αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυνατότητες μπορείτε να το εγκαταστήσετε αφού οι προγραμματιστές φρόντισαν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή με αυτό και το μοναδικό εμπόδιο είναι να την εγκαταστήσετε στην συσκευή σας με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

1)Πρώτα από όλα θα χρειαστείτε να κατεβάσετε το αρχείο της εφαρμογής σε μορφή IPA από τον σύνδεσμο εδώ.

2)Κατεβάστε και εγκαταστήστε το εργαλείο CydiaImpactor στον υπολογιστή σας από εδώ.




3)Σύρετε το αρχείο IPA που κατεβάσατε επάνω στο πρόγραμμα του Impactor και δημιουργήστε τα πιστοποιητικά εγκατάστασης προσθέτοντας το Apple ID σας.



4)Αφού ολοκληρώσατε τα βήματα κάντε συγχρονισμό στην συσκευή σας  εγκαταστήστε το IFile και απολαύστε το.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !