Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να εγκαταστήσετε το iFile σε iPhone και iPad με iOS 10 χωρίς jailbreaking

Η εφαρμογή IFile είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το jailbreak καθώς μας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθούμε στα άδυτα του λειτουργικού και όχι μόνο, αλλάζοντας η προσθέτοντας αρχεία. .....

Όμως και χωρίς το jailbreak μπορεί να μας φανεί χρήσιμο αφού μπορεί να μην έχουμε πρόσβαση στους φακέλους του λειτουργικού, έχουμε όμως πρόσβαση σε άλλους σημαντικούς όπως των εικόνων, της μουσικής αλλά και άλλες λειτουργίες όπως την αποστολή αρχείων σε mail η την αναπαραγωγή τους.
Έτσι τώρα αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυνατότητες μπορείτε να το εγκαταστήσετε αφού οι προγραμματιστές φρόντισαν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή με αυτό και το μοναδικό εμπόδιο είναι να την εγκαταστήσετε στην συσκευή σας με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

1)Πρώτα από όλα θα χρειαστείτε να κατεβάσετε το αρχείο της εφαρμογής σε μορφή IPA από τον σύνδεσμο εδώ.

2)Κατεβάστε και εγκαταστήστε το εργαλείο CydiaImpactor στον υπολογιστή σας από εδώ.
3)Σύρετε το αρχείο IPA που κατεβάσατε επάνω στο πρόγραμμα του Impactor και δημιουργήστε τα πιστοποιητικά εγκατάστασης προσθέτοντας το Apple ID σας.4)Αφού ολοκληρώσατε τα βήματα κάντε συγχρονισμό στην συσκευή σας  εγκαταστήστε το IFile και απολαύστε το.

Σχόλια