Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Home Scan Pro: Ανακαλύψτε ποιοι σας κλέβουν το internet από το σπίτι σας

Είστε σίγουροι πως η ταχύτητα στο internet του σπιτιού σας είναι πολύ μεγαλύτερη και τώρα πηγαίνει απελπιστικά αργά?  

Μήπως κάποιος σας κλέβει χωρίς να το γνωρίζετε η έχετε πολλές συσκευές συνδεμένες στο ίδιο δίκτυο?
Αυτά και περισσότερο ακόμη ερωτήματα μπορούν να σας απαντηθούν με την εφαρμογή Home Scan Pro που αν βιαστείτε και την κατεβάσετε θα την βρείτε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Δείτε όλες τις συσκευές στο δίκτυο σας με την IP τους την ονομασία τους την MAC addresses ακόμη και ιστορικό ποίες συσκευές έχουν συνδεθεί τις προηγούμενες φορές.
Την Home Scan Pro θα την βρείτε δωρεάν όπως είπα στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1107038658?mt=8


Σχόλια