Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σύντομα με τον Google Chrome θα μπορείτε να κατεβάσετε μουσική και video

Νέα μεγάλη αναβάθμιση ετοιμάζεται για τον browser Google Chrome σύντομα που θα δώσει νέες δυνατότητες στους χρήστες. .....

Σύμφωνα με αναφορά της Google τις επόμενες ημερες θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Google Chrome όπου οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν μουσική και video και να τα απολαύσουν ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
Επίσης η τελευταία ενημέρωση του Google Chrome πρόσθεσε αυτόματη διόρθωση ορθογραφίας γρηγορότερο άνοιγμα σελίδων βελτιωμένη απόδοση και τη σταθερότητα της χρήσης των κινητών συσκευών.
Στις αρχές Νοεμβρίου, ο αριθμός των χρηστών του προγράμματος του περιήγησης Chrome στον κόσμο έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια λήψεις. Αυτό ειπώθηκε από τον Αντιπρόεδρο Darin Fisher στο Τμήμα Μηχανικών του Chrome.
Σύμφωνα με την υπηρεσία StatCounter, το Νοέμβριο του 2016, η μετοχή της Google Chrome στην αγορά των browser για υπολογιστές και φορητές συσκευές έχει κάνει 51.42% έναντι 50,59% ένα μήνα νωρίτερα.
Στη δεύτερη θέση στη δημοτικότητα είναι το Safari με το δείκτη στο 13,78%.


Σχόλια