Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι δημιουργοί του GBA4ios ανακοίνωσαν ένα νέο εξομοιωτή κλασικών παιχνιδιών

Ο δημιουργός του έργου GBA4ios ο Riley  Testut ανακοίνωσε ένα νέο εξομοιωτή για κλασικές κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, για το iPhone και το iPad.Η νέα Delta εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για συσκευές με ios 10 και υποστηρίζει όλα τα μοντέλα της Apple. Η λειτουργία είναι ανάλογη με του  GBA4ios, με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι Game Boy εξομοιωτή, αλλά με περισσότερες δυνατότητες.
Αρχικά πρόκειται για Game Boy (Color), Game Boy Advance, το Super Nintendo και Nintendo 64.
Εκτός από την εγγενή υποστήριξη για το iOS 10 και την εύχρηστη εφαρμογή interface, μπορεί να καυχηθεί ότι έχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης για εύκολη λήψη ROM-iso. Θα υπάρξει επίσης υποστήριξη για την αποθήκευση στο σύννεφο και το συγχρονισμό των έργων στο παιχνίδι.
Αυτή τη στιγμή, ο Riley Testut πραγματοποιεί κλειστές δοκιμές beta με όσους θέλουν να δοκιμάσουν τον νέο εξομοιωτή.
Αν έχετε ios 10 και θέλετε να συμμετάσχετε στις δοκιμές μπορείτε να κάνετε μια εγγραφή στον σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια