Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Force Delete :Το tweak που φέρνει νέες δυνατότητες στο 3D touch

Ένα αρκετά ενδιαφέρον tweak θα βρείτε στο cydia ιδιαίτερα για τις νέες συσκευές που έχουν υποστήριξη 3D touch αλλά και για τις παλιότερες που το πρόσθεσαν με το tweak RevealMenu. .....

Το tweak λέγεται Force Delete και προσθέτει την δυνατότητα όταν πατήσετε ένα εικονίδιο εφαρμογής να εμφανίζει την επιλογή διαγραφή η και απόκρυψη της εφαρμογής.
Στις ρυθμίσεις του tweak θα βρείτε πολλές ακόμη επιλογές για να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε.
Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κρύψουν εφαρμογές από άλλους χρήστες η να τις σβήσουν με μια κίνηση.
Το tweak Force Delete θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια