Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κερδίστε κάθε μέρα δώρα από τους προγραμματιστές του Cydia

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι προγραμματιστές του jailbreak δεν θα έκαναν την εξαίρεση να μην μας χαρίσουν τα δώρα τους. .....

Για όσους δεν γνωρίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή πραγματοποιείται το JBGiveaways όπου πολλοί προγραμματιστές κάθε μέρα και μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μας χαρίζουν εντελώς δωρεάν κάποια από τα tweaks τους μετά από κλήρωση που πραγματοποιείται κάθε μέρα στις 10 το βράδυ.
Οι προγραμματιστές είναι αυτοί που επιλέγουν το τι θα μας προσφέρουν όπως σε κάποιες περιπτώσεις τα αντίγραφα των tweaks που δόθηκαν για δώρο έφταναν και μέχρι τα 150.
Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να κερδίσετε κάποιο από τα δώρα των προγραμματιστών τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το λογαριασμό στο twitter @jailbreakbuster γράφοντας το Cydia ID σας και το   Hastang  #25DayJBGiveaways.
Τα δώρα που δόθηκαν μέχρι και σήμερα είναι τα ακόλουθα....

Day 1: Splendore by @RauseoThemes (everyone)
Day 2: LockShot by @Ziph0n (20 copies)
Day 3: Ayra by @Devsignerz (one copy)
Day 4: Sleeper by /u/CoBrA2168 (50 copies)
Day 5: AE+- Airplane Enhancer + by @iJoelPeterPage (one copy)
Day 6: Satera by /u/ioscreation (everyone)
Day 7: QuickCenter by @ioscreatix (150+ copies)
Day 8: Akeda by /u/fwzmhmd (10 copies)
Day 9: Vinculum by @william_vab (5 copies)


Σχόλια