Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Columba: Cydia tweak new...απαντήστε από οπουδήποτε

Το Columba είναι ένα νέο tweak που σας δίνει την δυνατότητα να απαντήσετε γρήγορα από οποιαδήποτε ειδοποίηση χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή. ....

Πριν βιαστείτε να πείτε πως το ios έχει αυτή τη δυνατότητα να σας πω πως επεκτείνει την λειτουργία με περισσότερες επιλογές όπως επισυνάπτοντας εικόνες αλλά και ορίζοντας την ώρα η και την ημέρα που θέλετε να φύγει το μήνυμα αυτόματα και πολλά ακόμη.

Το νέο tweak Columba θα το βρείτε διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 0.99 ευρώ.

Σχόλια