Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο πρόεδρος της Barcelona έκανε δώρο από ένα iphone 7 σε όλους τους παίχτες

Το πιο πολυπόθητο δώρο θέλησε να κάνει ο πρόεδρος της Barcelona ο Josep Maria Bartomeu, σε όλη την ομάδα μετά τον αγώνα με την Εσπανιόλ.

Λόγο της διακοπής του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα δόθηκε σε όλους τους παίχτες από ένα iphone 7 χωρητικότητας 256 gigabyte αξίας άνω των € 1.000 το καθένα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση το iphone αποτελεί το πιο επιθυμητό δώρο στο πλανήτη σχεδόν από όλες τις ηλικίες για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Το ποσοστό ανέρχεται στο 7,2% των ερωτηθέντων για την κονσόλα PlayStation στο 2,9%  και για ένα Mac στο 2,1%Σχόλια