Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πέτρα ψαλίδι χαρτί τώρα και από το AppleWatch σας

Θυμάστε τότε που μικρότερος με τους φίλους σας παίζατε το γνωστό παιχνίδι "πέτρα ψαλίδι χαρτί" και θα θέλατε αν γινότανε και τώρα να το ξανά παίξετε? 

Τώρα μπορείτε και μέσα από το ρολόι σας το Apple Watch αφού μια νέα εφαρμογή η Rock Paper Scissors είναι διαθέσιμη από σήμερα δωρεάν.
Πέρα από το παιχνίδι όμως θα δείτε πως στην εφαρμογή του iphone σας σας επιτρέπει ενώ εξακολουθείτε να παίζετε, να μπορείτε και ταυτόχρονα να επικοινωνείτε από την εφαρμογή imessages αφού περιλαμβάνει υποστήριξη της εφαρμογής για να τα συνδυάσετε και τα δυο.
Την εφαρμογή Rock Paper Scissors θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/rock-paper-scissors-rps/id1188350050?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Σχόλια