Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα, η Apple θα προσθέσει διαβάσεις στους Χάρτες

Παρά την σηματοδότηση τα τροχαία ατυχήματα στους σιδηροδρόμους εξακολουθούν να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. 

Ένα τραγικό δυστύχημα έγινε η αιτία το Εθνικό Γραφείο Ασφάλειας των Μεταφορών να ζητήσει από την Apple την Google και την Microsoft να ενημερώσουν περισσότερο τους χάρτες τους υποδεικνύοντας τις σιδηροδρομικές γραμμές καλύτερα και τις ισόπεδες διαβάσεις αλλά και με ηχητική ειδοποίηση.
Συγκεκριμένα ένας οδηγός φορτηγού δεν πρόσεξε την νύχτα και πάρκαρε επάνω στις γραμμές του τρένου όπου όταν αυτό τράκαρε με το φορτηγό σκοτώθηκε επιτόπου ο μηχανοδηγός και τραυματίστηκαν σοβαρά 32 ακόμη άτομα.


Σχόλια