Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple εναντίον της καταγραφής των μουσουλμάνων

Πριν από λίγες ημέρες ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τους προέδρους από τους γίγαντες της τεχνολογίας των ΗΠΑ. 

Λίγες ημερες αργότερα αποκαλύπτονται πτυχές των συζητήσεων που μεταξύ άλλων ζητήθηκε από τον Τραμπ να βρεθεί ένας τρόπος έτσι ώστε να καταγράφονται οι μουσουλμάνοι που ζουν στην χώρα.
Οι εκπρόσωποι των εταιριών της τεχνολογίας και φυσικά και ο Tim Cook αρνήθηκαν κατηγορηματικά σε κάτι τέτοιο υποστηρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και ίδιοι ανεξάρτητα από τη φυλή ή τη θρησκεία.


Σχόλια