Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Apple: Προσοχή κυκλοφορούν ψεύτικοι φορτιστές

Η Apple μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στον Οκτώβριο στο κατάστημα του Amazon είδε πως το σχεδόν το 90% των φορτιστών που πωλούνται για τα προϊόντα της Apple στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon είναι πλαστά και δεν τηρούν τις προδιαγραφές με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνα για τον καταναλωτή.
Μάλιστα ενημέρωσε και το Amazon για την έρευνα της όπου το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα αποφάσισε να σταματήσει να τα διαθέτει.
Η Apple με την σειρά της στην επίσημη σελίδα υποστήριξης ενημερώνει με μήνυμα της το κόσμο για τα ψεύτικα προϊόντα που πωλούνται και για το πόσο κινδυνεύουν οι καταναλωτές.

Σύμφωνα με την εταιρία το πιο ασφαλές είναι αν χρειαζόμαστε προϊόντα όπως μπαταρίες και φορτιστές να επικοινωνήσουμε η να επισκεφτούμε ένα κατάστημα της Apple για να πάρουμε ένα προϊόν πιστοποιημένο.


Σχόλια