Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple δοκιμάζει νέα εμφάνιση των εικόνων στην web έκδοση του δοκιμαστικού icloud

Η Apple αντικαθιστώντας στους χρήστες τις εφαρμογές Aperture και το iPhoto για τους χρήστες των MAC ψάχνει να βρει λύσεις που θα είναι προσβάσιμες σε όλους. ....

Έτσι τώρα στην δοκιμαστική σελίδα του iCloud εμφανίστηκε μια ανανεωμένη επιλογή με μια πλαϊνή μπάρα που θα μπορεί ο χρήστης να δει εύκολα και γρήγορα από οποιοδήποτε υπολογιστή τις εικόνες και τα video του η να προσθέσει νέα.
Ακόμη στις επιλογές μπορούν να εμφανιστούν και οι πρόσφατες διαγραφές για να γίνει ανάκτηση δεδομένων αν ποτέ χρειαστεί.
Όπως είπα και πιο πάνω αυτή η δυνατότητα προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στην δοκιμαστική σελίδα του icloud και όχι στην κανονική και μπορείτε να την επισκεφτείτε στο σύνδεσμο εδώ προσθέτοντας το Apple ID σας.


Σχόλια