Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έτσι θα είναι λεπτότερο το Apple watch της τρίτης γενιάς

Το Apple Watch 2 κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες αλλά όπως φαίνεται η Apple έχει βάλει μπροστά τα σχέδια της για το επόμενο ρολόι της.  

Ένα νέο δίπλωμα που κατατέθηκε στο Γραφείο Διπλωμάτων και Ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει πως η εταιρία σκοπεύει να αφαιρέσει τον μηχανισμό δόνησης δηλαδή τον Taptic κινητήρα από το εσωτερικό του ρολογιού και να τον μεταφέρει στο λουράκι του χρήστη.
Μια τέτοια κίνηση όπως καταλαβαίνετε θα δημιουργήσει πολύ χώρο στο εσωτερικό της συσκευής που μπορεί να αξιοποιηθεί με μια μεγαλύτερη μπαταρία η ακόμη και για να το κάνει πολύ λεπτότερο από το σημερινό.
Το Apple Watch 1 και το Apple Watch σειρά 2 έχει πάχος 10,5 χιλιοστά και είναι γνωστή η πρόθεση της εταιρίας να κάνει τις συσκευές όσο το δυνατόν λεπτότερες.
Σχόλια