Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ρεκόρ πωλήσεων για το Apple Watch η μια μεγάλη αποτυχία?

Η σελίδα IDC εχθές αποκάλυψε τα αποτέλεσμα των πωλήσεων για το ρολόι της Apple το Apple Watch που μάλλον απογοητευτικά ήταν. .....

Τα αποτελέσματα έδειξαν μια πτώση στις πωλήσεις της τάξεως του 70% για το τρίτο τρίμηνο σε σύγκριση με πέρυσι.
Σήμερα ο πρόεδρος της Apple έσπευσε να καθησυχάσει του αγοραστές λέγοντας πως τα Χριστούγεννα θα είναι ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων για το ρολόι αφού περίπου κάτι αντίστοιχο έγινε σύμφωνα με αυτόν και την Μαύρη Παρασκευή.
Ο Tim Cook πιστεύει πως το Apple Watch αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα δώρα για τις γιορτές και πιστεύει πως και το Apple Watch 2 θα γνωρίσει σύντομα την επιτυχία της πρώτης γενιάς του Apple Watch.Σχόλια