Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η ψηφιακή κορόνα του Apple Watch έρχεται και στα iphone-ipad?

Μπορεί κάποιοι σχεδιαστές να το πρόβλεψαν όταν ξεκίνησαν την κυκλοφορία τους τα Apple Watch αλλά φάνταζε απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. 

Όμως σήμερα η Apple μας εξέπληξε εμφανίζοντας ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει μια ios συσκευή με την ψηφιακή κορόνα του ρολογιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς τρόπους όπως το κύλισμα μιας σελίδας η όταν την πατήσουμε να επιλέξουμε ένα σύνδεσμο η και να αποθηκεύσουμε μια εικόνα.
Μπορεί η ψηφιακή κορόνα να μην είναι φυσική αλλά να λειτουργεί όπως το σημερινό Home μπουτόν που κάνει εικονικά πατήματα κλικ.
Το δίπλωμα αυτό δεν γνωρίζουμε φυσικά αν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα η πρόκειται απλός για κατοχύρωση πατέντας όπως τόσες που κάνει κατά καιρούς η εταιρία.
Σχόλια