Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μείωση της παραγωγής σκοπεύει η Apple για το iphone τους επόμενους μήνες

Ένα δημοσίευμα της Ιαπωνικής Nikkei,επικαλούμενο τους προμηθευτές της Apple αναφέρει πως η Αμερικάνικη εταιρία σκοπεύει να μειώσει την παραγωγή του iphone για τους πρώτους μήνες του 2017. 

Σε γενικές γραμμές οι πωλήσεις του iphone το 2016 κυμάνθηκαν στα επίπεδα του 2015 αλλά λόγο της συσσώρευσης αποθεμάτων από τρίτους λιανοπωλητές η εταιρία σκοπεύει να αντισταθμίσει την προσφορά με την ζήτηση μετά το πάθημα της που είχε με το iphone 6S.
Άλλωστε πάντα μετά τις γιορτές η ζήτηση των κινητών μειώνεται σημαντικά στην παγκόσμια αγορά και δεν αποτελεί εξαίρεση και για τα iphone.


Σχόλια