Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 10.2 beta 7 για iPhone και iPad

Δυο ημερες μετά την κυκλοφορία του ios 10.2 beta 6 στους προγραμματιστές η Apple προχώρησε στην έβδομη beta. ....

Στην νέα έκδοση δεν πρόκειται να δούμε κάποιες αλλαγές παρά μόνο διάφορες διορθώσεις σε προβλήματα που υπήρχαν.
Το καινούργιο λειτουργικό με την κωδική ονομασία Νο 14C92 αν έχετε την προηγούμενη έκδοση είναι στα 27MB περίπου.
Είναι από τις σπάνιες φορές που κάποιο λειτουργικό φτάνει στην έβδομη beta και η τελική κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει την επόμενη επόμενη σε όλους.
Αλλαγές που θα δούμε σε σύγκριση με τα προηγούμενα λειτουργικά είναι τα 72 νέα Emoji νέες ταπετσαρίες και νέα φίλτρα στην εφαρμογή της κάμερας.
Έτσι που το πηγαίνει η Apple φαίνεται πως κάθε δεύτερη ημέρα θα έχουμε και μια καινούργια αναβάθμιση.

Σχόλια