Τέλος οι υπογραφές από την Apple για το ios 10.1/10.1.1

0
Όπως είναι η μοίρα κάθε λειτουργικού ios από την Apple έτσι και το ios 10.1/10.1.1 μας άφησε χρόνους αφού η Apple σταμάτησε πλέον να το υπογράφει για όλες τις συσκευές της.

Να θυμίσω πως το ios 10.1-10.1.1 είναι  από τα λειτουργικά που κάποιοι από τους προγραμματιστές άφησαν υπονοούμενα πως θα κυκλοφορήσουν ένα νέο εργαλείο για jailbreak.
Αυτές τις ημερες ανακοινώθηκε ταυτόχρονα πως θα κυκλοφορήσει ένα εργαλείο με την ονομασία "Προμηθέας" όπου θα μπορούμε να επιστρέψουμε σε ένα λειτουργικό ακόμη και αν έχει σταματήσει να υπογράφεται με την προϋπόθεση πως θα έχουμε κρατήσει αποθηκευμένα τα SHSH όσο είναι ακόμη ενεργό.
Προς το παρόν αυτό το εργαλείο φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στην έκδοση των Windows  με τις συσκευές  32bit και αναμένεται μόλις διορθωθούν να κυκλοφορήσει.
Έτσι αν και εσείς κρατήσατε τα SHSH με τον τρόπο που αναφερθήκαμε τις προηγούμενες ημερες έχετε κάποια ελπίδα να κάνετε jailbreak στο ios 10.1 όταν αυτό κυκλοφορήσει.
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον .......



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !