Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple προσέλαβε τους κορυφαίους ειδικούς από την εταιρία χαρτογράφησης HERE

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η Apple έχει προσλάβει έναν αριθμό ανώτερων υπαλλήλων που είχαν εργαστεί στο παρελθόν στην υπηρεσία χαρτογράφησης HERE.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Businessinsider επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πήγες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα άτομα που προσλήφθηκαν από την Apple ζουν μόνιμα στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Για όσους δεν το γνωρίζετε η υπηρεσία χαρτών HERE ανήκε στην NOKIA και παρά το ότι η τελευταία αποκτήθηκε από την Microsoft πολλοί εργαζόμενοι διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους.
Σκοπός των προσλήψεων είναι η Apple να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες των χαρτών.
Σχόλια