Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple συμφώνησε να πληρώσει 450.000 δολάρια για ρύπανση του περιβάλλοντος

Σύμφωνα με ένα έγγραφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του ελέγχου τοξικών ουσιών επιβάλλεται πρόστιμο στην Apple για μόλυνση του περιβάλλοντος. .....

Το πρόστιμο  των 450.000 δολαρίων, αφορά το διάστημα 2011-2012 όπου κατασκεύαζε διάφορα εξαρτήματα και μπαταρίες στην πόλη του Cupertino (Καλιφόρνια) και αργότερα μεταφέρθηκε αλλού.
Σε αυτό το διάστημα δημιουργήθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο τόνοι ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που μπορεί να ήταν επιβλαβείς για την υγεία.
Η Apple συμφώνησε να καταβάλει το πρόστιμο με την αξίωση ότι δεν θα υπάρχουν στο μέλλον άλλες κυρώσεις καθώς το καθυστερημένο αυτό χρέος οφείλεται σε προβλήματα γραφειοκρατίας και εγγράφων των υπηρεσιών.


Σχόλια