Ο τελευταίος συνιδρυτής της Siri παραιτήθηκε από την Apple

Amazon Prime: Ο αντίπαλος του Netflix με χαμηλότερες τιμές

Από σήμερα οι χρήστες του ios μπορούν να απολαύσουν στις συσκευές τους την νέα υπηρεσία streaming ταινιών του Amazon. ....


Η υπηρεσία video streaming του Amazon Prime βίντεο είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store για το iOS. Αυτή είναι η ανταγωνίστρια της Netflix και έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της τιμής διάθεσης των € 3 και € 4 ανά μήνα ανάλογα την επιλογή.

Μέχρι σήμερα, οι υπηρεσίες streaming μετάδοσης του Netflix ήταν η μόνη επιλογή διαθέσιμη για το iOS. Από σήμερα, ένας ισχυρός ανταγωνιστής μπαίνει στο App Store το Amazon Prime βίντεο, η υπηρεσία streaming της Amazon. Η αμερικανική εταιρεία προσφέρει πολύ χαμηλότερες τιμές, δεδομένου ότι η ετήσια συνδρομή είναι στα € 49, 4 € ανά μήνα, αντί των € 9,99 του Netflix. Επιπλέον, σε προσφορά μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία για € 2,99 ανά μήνα για τους πρώτους έξι μήνες.
Το μοναδικό αδύνατο σημείο είναι πως στο Amazon δεν υπάρχουν προς το παρόν αποκλειστικότητες κάτι που μπορεί να αλλάξει σύντομα και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα κατεβάζοντας την εφαρμογή για iphone και ipad στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/amazon-prime-video/id545519333


Σχόλια