Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

AllPass Pro: Όλα τα πολύτιμα δεδομένα με ασφάλεια στην συσκευή σας (free app)

Στις σημερινές προσφορές  από 2.99 θα βρείτε δωρεάν την εφαρμογή AllPass Pro οπου μπορείτε να προστατέψετε όλα τα πολύτιμα που σας ενδιαφέρουν όπως έγγραφα πιστωτικές κωδικούς και άλλα.
Η εφαρμογή διαθέτει κρυπτογράφηση 256-bit AES που θεωρείται η πιο καλύτερη και πιο αξιόπιστη, να κάνετε συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών σας, αυτόματο κλείδωμα αν κλαπεί η χαθεί η συσκευή.
Διαθέτει 180 εικονίδια για να προσαρμόσετε τα αρχεία σας, 5 τυποποιημένα πρότυπα για γρήγορη εισαγωγή δεδομένων με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε προσαρμοσμένα πρότυπα και εξαγωγή δεδομένων με Mail, το iTunes και CSV.
Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/allpass-pro/id416319402?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια