Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προβληματικές οι μπαταρίες των πρώτων AirPods

Μετά την πομπώδη παρουσίαση από την Apple για τα ασύρματα ακουστικά AirPods τον Οκτώβριο ακολούθησε το ερώτημα πότε θα λύσει τα προβλήματα της η εταιρία για να τα κυκλοφορήσει. 

Και ενώ όλα φάνηκαν να διορθώθηκαν πριν από λίγες ημερες με την κυκλοφορία των πρώτων παρτίδων αποδείχτηκε πως η Apple έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να τα τελειοποιήσει.
Το πρόβλημα βγήκε στο φως από τους πρώτους κατόχους που διαμαρτύρονται πως ενώ η Apple ανακοίνωσε πως η μπαταρία κρατά από 5 μέχρι και 24 ώρες, οι χρήστες όμως διαπίστωσαν πως σε κάθε δυο ώρες ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούνται χάνουν το 30% της ενέργειας.
Για το λόγο αυτό ανοίχτηκε στο forum της Apple εδώ μια σελίδα όπου εκφράζουν το πρόβλημα τους και περιμένουν μια λύση σύντομα καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια ούτε για αντικατάσταση στα καταστήματα της Apple.
Σχόλια