Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το πρόβλημα με την σύνδεση του AirPods καθυστερεί την κυκλοφορία του

Τα νέα ακουστικά της Apple AirPods συνεχίζουν να αποτελούν μυστήριο για την καθυστέρηση της κυκλοφορία τους. .....

Σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal ξεκαθαρίζει γιατί η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει τα νέα ακουστικά που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο.
Τα AirPods συνδέονται με το Bluetooth μέσω μιας εφαρμογής και κάθε φορά που συνδέεται ένα ακουστικό στέλνει σήμα και στο δεύτερο ενισχύοντας έτσι την ποιότητα.
Όμως αυτή νέα λειτουργία προκαλεί πολλά προβλήματα στους προγραμματιστές όπου και αποφασίστηκε να καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο.
Επίσης η ίδια πηγή αναφέρει πως συχνά αποσυνδέεται ένα από τα δυο ακουστικά η ακόμη και καταναλώνει όλη την ενέργεια της μπαταρίας πολύ γρήγορα.
Το δημοσίευμα τέλος αναφέρει πως η Apple εξακολουθεί να δουλεύει επάνω στο λειτουργικό για να λύσει τα προβλήματα αλλά το ερώτημα είναι πως μια εταιρία σαν την Apple διαφήμισε ένα προϊόν χωρίς να είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει?


Σχόλια