Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των πρώτων AirPods από την Apple

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple άρχισε να στέλνει ειδοποιήσεις στους πελάτες της για τις πρώτες παραγγελίες των ασυρμάτων ακουστικών AirPods. 

Σήμερα στο twitter και σε άλλα κοινωνία δίκτυα πολλοί είναι αυτοί που έγραψαν πως παρέλαβαν τα καινούργια τους ακουστικά αλλά και στα καταστήματα της Apple στην Αυστραλία εμφανίστηκε περιορισμένος αριθμός στις προθήκες.
Μετά την πολύμηνη περιπέτεια που είχε η Apple με τα AirPods, που κανονικά έπρεπε να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο έφτασε να ξεκινά τις πωλήσεις στα μέσα του Δεκεμβρίου και μάλιστα αυτή τη στιγμή λόγο της μεγάλης ζήτησης έχει φτάσει η παράδοση να είναι σε περίπου ενάμιση μήνα για όσους τα παραγγείλουν τώρα.
Τα νέα ακουστικά κοστίζουν 150 δολάρια και είναι άγνωστο προς το παρόν το πότε θα έρθουν και στην χώρα μας.


Σχόλια