Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

ZVE: Μια θήκη αλλιώτικη από τις άλλες για τις κακές συνήθειες

Η πρωτοτυπία στα αξεσουάρ του iphone δεν μας εκπλήσσει ποτέ αφού έχουμε δει και στο παρελθόν τις πιο τρελές επινοήσεις. .....

Μια τέτοια είναι και η θήκη προστασίας η ZVE που είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό υλικό που μπορεί να προστατέψει το iphone από κάθε απρόοπτο χτύπημα.
Εκεί όμως που πρωτοτυπεί είναι πως στην πλάτη της διαθέτει ανοιχτήρι για το άνοιγμα των μπουκαλιών αλλά και ηλεκτρονικό αναπτήρα αν καπνίζετε.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή μια φόρτιση μπορεί να διαρκέσει για περίπου 540 ανάμματα.
Η θήκη ZVE είναι διαθέσιμη για 24 δολάρια στο κατάστημα της Amazon εδώ.

Σχόλια