Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το WhatsApp πλέον και με υποστήριξη video κλήσεων

Εκπρόσωπος του WhatsApp ανακοίνωσε σήμερα πως πλέον ο γνωστός messeger θα υποστηρίζει και video κλήσεις για όλες τις πλατφόρμες όπως είναι του ios, Android και Windows Mobile. ....

Μερικές φορές, το κείμενο και η φωνή δεν είναι αρκετά, για την επικοινωνία έτσι προστέθηκαν  νέες λειτουργίες, είπε ο εκπρόσωπος. Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέψει σε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες του WhatsApp να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις βίντεο. Νωρίτερα εφαρμογή ήταν προσβάσιμη μόνο για μηνύματα κειμένου και φωνητικές κλήσεις.
Για να ξεκινήσετε μια κλήση βίντεο στο WhatsApp, θα πρέπει να ανοίξετε μια συνομιλία με τον χρήστη, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τη μορφή ενός ακουστικού, για να εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού, και επιλέξτε την κλήση βίντεο.
Στα προτερήματα του WhatsApp απέναντι στον ανταγωνισμό όπως το Skype, FaceTime, Viber, το google Hangouts, Line, το google Duo και μια σειρά από άλλους είναι πως μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμη και με πολύ παλιό λογισμικό αφού δεν έχει περιορισμούς.
Η νέα δυνατότητά video κλίσεων του WhatsApp θα προστεθεί τις επόμενες ημερες με την αντίστοιχη ενημέρωση της εφαρμογής.

Σχόλια