Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφόρησε video που σκοτώνει όλα τα iphone

Ένα νέο τρόπο ανακάλυψαν άγνωστοι με τον οποίο μπορεί να κάνει όλα τα iphone τούβλα, σε οποιαδήποτε έκδοση του ios να βρίσκεται ακόμη στο ios 10. .....

Ο τρόπος είναι πολύ απλός αφού κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα άγνωστο τύπου video παρά το ότι έχει κατάληξη mp4 που όταν το iphone προσπαθήσει να το αναπαράγει το video στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα παγώνει και στο τέλος γίνετε ένα όμορφο με μεγάλη αξία τούβλο το iPhone σας.
Ευτυχώς η κατάσταση αυτή δεν είναι μόνιμη και μπορείτε να το επαναφέρετε με σκληρή εκκίνηση πατώντας συνεχόμενα τα πλήκτρα Home και Power ταυτόχρονα (ή Volume Down κουμπί για το iPhone 7) μέχρι να κάνει επανεκκίνηση για 10 δευτερόλεπτα.
Το video που προκαλεί το επεισόδιο στα iphone είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια