Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα καταγράψετε ένα video από την οθόνη του iphone σας χωρίς Jailbreak (tips)

Οι επιλογές για την καταγραφή σε μορφή video της οθόνης του iphone μας είναι περιορισμένες καθώς η Apple δεν επιτρέπει αντίστοιχες εφαρμογές και όταν δεν υπάρχει jailbreak τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο αλλά για όλα υπάρχουν λύσεις. .....


Έτσι για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια εφαρμογή η Vidyo που θα βρείτε πολλές δυνατότητες δημιουργίας video σε υψηλή ανάλυση 1080p 60fps αλλά και ενότητα επεξεργασίας με προσθήκη μουσικής, άλλων video και πολλά άλλα όμορφα χαρακτηριστικά.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή δεν χρειάζεται jailbreak απλά να ακολουθήσετε τον ακόλουθο τρόπο.

1)Επισκεφτείτε με το iphone σας τον σύνδεσμο εδώ.
2)Στην σελίδα που εμφανίζεται στα Κινέζικα γράψτε στην αναζήτηση την εφαρμογή Vidyo και πατήστε να εγκατασταθεί μόλις την εντοπίσετε.


3)Στις ρυθμίσεις της συσκευής επαληθεύστε το προσποιητικό


Και τώρα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αφού κάνετε τις επιλογές που θέλετε στην κεντρική καρτέλα.


Για να ξεκινήσει μια εγγραφή ανοίξτε το κέντρο ελέγχου και πατήστε την επιλογή  AirPlay.
Εκεί θα δείτε το όνομα της συσκευής σας μαζί με την λέξη "Vidyo".
Όταν το επιλεχτεί η εγγραφή θα ξεκινήσει άμεσα.

Τα video που δημιουργείτε αποθηκεύονται στην εφαρμογή για να τα επεξεργαστείτε η να τα δημοσιεύσετε.Σχόλια