Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δωρεάν εφαρμογή για το Touch Bar του νέου Mac για γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών

Το πιο ενδιαφέρον σημείο των νέων MacBook Pro είναι φυσικά το Touch Bar που πρόσθεσε η Apple στις ακριβότερες εκδόσεις. .....

Με την νέα αυτή επιλογή μπορούμε να εξασφαλίσουμε κινήσεις που θα χρειαζόταν στο παρελθόν με κάποιο παλιότερο Mac να τις κάνουμε πολύπλοκες.
Έτσι οι προγραμματιστές έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στο νέο Touch Bar για να το κάνουν ακόμη πιο χρήσιμο.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε με νέα εφαρμογή η TouchSwitcher όπου μπορούμε να ανοίξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλουμε με απλό άγγιγμα όπως θα κάναμε σε ένα iphone και όχι να την ψάχνουμε μέσα στους φακέλους των εφαρμογών.
 Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να ακούσετε άμεσα μουσική να δείτε ένα video να ανοίξετε τις εικόνες και πολλά άλλα με το να επιλέξετε απλά το εικονίδιο όπως φαίνεται και στο video πιο κάτω.
 Για να κλείσετε TouchSwitcher πατήστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο του στο Touch Bar  🄐.
Η νέα εφαρμογή Touch Bar είναι διαθέσιμη δωρεάν στην σελίδα του δημιουργού στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια