Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του παιχνιδιού SuperMario Run

Κατά την παρουσίαση του iPhone 7 το Σεπτέμβριο, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην κινητή πλατφόρμα της εταιρείας το SuperMario Run το πρώτο επίσημο έργο της Nitento σε τρίτους OS.  ......
Σήμερα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού που θα είναι στις 15 Δεκεμβρίου.
Στο συνέδριο της Apple ο δημιουργός και σχεδιαστής Shigeru Miyamoto, μίλησε για την κινητή έκδοση του SuperMario ένα από τα καλύτερα παιχνίδια βίντεο στην ιστορία της βιομηχανίας.
Ο gamer μπορεί να προχωρά στα επίπεδα μέσα από μια ποικιλία αλμάτων ανάλογα με το πάτημα της οθόνης.
Εκτός από την πρόοδο ο χρήστης θα μπορεί να ξεπεράσει και τα ρεκόρ των φίλων αν το επιθυμεί.
Η τιμή του παιχνιδιού θα είναι περίπου στα 10 ευρώ και ο εκπρόσωπος της  Νιτεντο δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η τιμή αυτή αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα του προϊόντος και ταυτόχρονα λαμβάνει υπόψη τις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών.
Εσείς τι λέτε θα έχει επιτυχία με τόσο μεγάλη τιμή?


Σχόλια